Piątek, 26 kwietnia 2024r. Marii, Marzeny, Ryszarda
 Szukaj
FACEBOOK RSS EMAIL Strona główna
Planeta Kobiet

Skuś podniebienie soczystą pieczenią!

Popularne w Polsce pieczenie i rumsztyk bazie można smakować do woli już w najbliższy weekend 10 i 11 grudnia w godzinach od 12.00 do 20.00. Soczysta wołowina w połączeniu z aromatycznymi przyprawami i świeżymi warzywami zadowoli niejedno podniebienie.
Amerykańskim zwyczajem w Spiżarni Smaków serwowany będzie także znakomicie wypieczony rumsztyk w bułce z kruchymi warzywami. Smaczna, apetyczna i sycąca wołowina podczas Festiwalu będzie obecna także pod postacią pieczeni. Dla wymagających pieczeń Pavlova w pure ziemniaczanym i karmelizowanymi buraczkami. Dla tradycjonalistów pieczeń huzarska z kaszą i duszonymi warzywami. Degustacja tych eleganckich dań z wołowiny pozwoli zaspokoić najbardziej wysublimowane podniebienia.

W menu Spiżarni Smaków można znaleźć dania wspaniałej polskiej kuchni w nowoczesnym i różnorodnym wydaniu, ale także potrawy wegetariańskie i bezglutenowe. Dodatkowo od czwartku do niedzieli w restauracji organizowane są kulinarne mini-festiwale, tematycznie poświęcone jednemu składnikowi, przyrządzonemu na wiele sposobów. Do tej pory ich bohaterami były: krewetki, mule, makaron, dynia, grzyby i steki i wyborna wołowina. Tym razem restauracja proponuje festiwal z pieczeniami i rumsztykiem.

- To wyjątkowa okazja, aby skosztować pieczeni i rumsztyku podawanych na wiele sposobów i wybrać swój smak
- zachęca szefowa restauracji Spiżarnia Smaków Violetta Kryszczuk.

Dlaczego wołowina QMP (Quality Meat Programe*) jest tak wyjątkowa? Sekret tkwi w procesie hodowlanym. Naturalne pasze, wolny chów bez uwięzi oraz najlepsze rasy mięsne są gwarancją porcji zdrowia na naszym talerzu. Dodajmy do tego kontrolowany, niski wiek uboju oraz selekcję otrzymanego mięsa, a stanie się jasne, dlaczego wołowina QMP to mięso delikatne, kruche i soczyste!

Dania z wołowiny, które będą serwowane w restauracji Spiżarnia Smaków z pewnością zachwycą nawet najbardziej wymagających Gości. Wszystkie dania przyrządzone zostaną na bazie najlepszej jakości wołowiny z certyfikatem QMP. Wybierz się do restauracji Spiżarnia Smaków, zasmakuj wyjątkowych potraw z najlepszej jakości mięsa wołowego!

*** FESTIWAL PIECZENI I BEZPŁATNA DEGUSTACJA POTRWA OD SOBOTY DO NIEDZIELI W GODZINACH OD 12.00 DO 20.00

Restauracja spiżarnia Smaków, ul. Wspólna 35

Konieczna rezerwacja stolika pod numerem telefonu 792 557 787

Więcej na https://www.facebook.com/SpizarniaWspolnaWawa/?fref=ts

* Sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
Oceń ten artykuł:  1 pkt 2 pkt 3 pkt 4 pkt 5 pkt    Aktualna ocena: 0,00
 
Wyślij e-mail rekomendujący ten artykuł
E-mail adresata
 
 
Skuś podniebienie soczystą pieczenią!
Popularne w Polsce pieczenie i rumsztyk bazie można smakować do woli już w najbliższy weekend 10 i 11 grudnia w godzinach od 12.00 do 20.00. Soczysta wołowina w połączeniu z aromatycznymi przyprawami i świeżymi warzywami zadowoli niejedno podniebienie.
Czytaj cały artykuł

 
Twoje Imię i Nazwisko
 
Twój E-mail
 
 
Dodaj swój komentarz do artykułu.
 
Komentarz
Autor
 

Wasze Komentarze

Jeszcze nie skomentowano powyższego artykułu.

Wszystkie komentarze są własnością ich autorów. Autor ponosi pełną odpowiedzialność za treść wpisu. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, planetakobiet.com.pl może przekazać wszelkie informacje stronom zainteresowanym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu.

Konkursy

Wywiady z gwiazdami

Nasza Ankieta

Najprzystojnieszy polski aktor to?

zagłosuj
Moda   Trendy   Projektanci   Modna w ciąży   Ciekawostki   Porady stylisty   Zdrowie i Uroda   Zdrowie   Uroda   Make-up   Rozmaitości   Kącik kulinarny   Z życia wzięte   Wielki świat   Motoryzacja   Nasze dzieci   Porady   Nasz ślub   Kultura   Muzyka   Kino   Teatr   Książka   Sztuka   Konkursy   Konkurs SMS-owy   Konkurs książkowy   Konkurs muzyczny   Wywiady z gwiazdami   Kominek    
Copyright © 2024 Planeta Kobiet. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie L77 - Strony internetowe Strony internetowe