Prowadzący:
Piotr Strzelczyk posiada aż 22 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej, które zdobywał za równo w kraju jak i za granicą. Doświadczenie zdobywał m.in. w Norwegii, Szwajcarii i USA, pracując w międzynarodowym zespole w alpejskich kurortach narciarskich, restauracjach, hotelach oraz statkach pasażerskich. Jego ścieżka kariery zawodowej rozpoczęła się na najniższym poziomie w zawodzie i doprowadziła do pozycji Szefa Kuchni.
Piotr Strzelczyk jednocześnie zarządza własną firmą konsultingową, pomagając restauratorom otwierać i prowadzić restauracje z poziomu zarządzania. Współpracuje z międzynarodowym portalem dla prywatnych Szefów Kuchni "Take a Chef", gdzie gotuje prywatnie w rezydencjach w kraju i za granicą. Współpracuje również ze szkołą gastronomiczną, gdzie przygotowuje młodzież do zawodu.
Aromatyczny smak jesieni w zachwycającym i doskonale skomponowanym menu autorstwa Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka zaskoczą Gości Restauracji Hotelu Kozi Gród podczas kolacji komentowanej, która odbędzie się już w listopadzie.
Nowe jesienne dania w wykwintnej odsłonie serwowane będą w towarzystwie odpowiednio wyselekcjonowanych win i muzyki na żywo. Wszystko to podczas premiery nowej karty restauracyjnej Hotelu Kozi Gród!
Sobota, 7 listopada, godz. 17:00
Kozi Gród, Pomlewo, Leśników 3
Obowiązują zaproszenia!
Wasze Komentarze
Jeszcze nie skomentowano powyższego artykułu.Wszystkie komentarze są własnością ich autorów. Autor ponosi pełną odpowiedzialność za treść wpisu. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, planetakobiet.com.pl może przekazać wszelkie informacje stronom zainteresowanym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu.